Architecture Continuous @ 2017

November 13, 2019

February 3, 2018

November 1, 2017

November 1, 2017

November 1, 2017

Please reload

Recent Posts

SUSTAINABLE DEVELOPMENT – THE WAY FORWARD

March 30, 2018

1/5
Please reload

Featured Posts

Courtyard Home

November 1, 2017

Architects: Architecture Continuous

 

Location: Bangalore

 

This residence is a contemporary interpretation of a “Traditional Home with a courtyard”. The house was designed with all the rooms and private spaces around the central skylight courtyard which also doubles up as a family living space. The private spaces were defined with glass walls, which provide for space separation yet retains visual fluidity. Passive design features include air vents at lower level and clear storey vents at the level of the skylights facilitate stack effect that provide a comfortable indoor environment.

 

Link: https://goo.gl/photos/wvHLuvXuX9e7pDLk8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square